Asmin otišao u zaborav? Stanija POKAZALA NOVOG DEČKA Starleta se javno pohvalila svojim ljubavnim izborom

Stanija Dobrojević našla se u centru skandala kada je Aneli Ahmić u “Eliti” optužila da joj je preotela muža, Asmina Durdžića. Stanija i Aneli su se suočile pred kamerama kako bi u rijalitiju rasčistile ovu situaciju. Potom se Aneli suočila oči u oči sa Asminom, ali je svako pričao svoju stranu priče i jedno drugo su tokom cele emisije optuživali da lažu.

Asmin i Stanija su se razišli na kratko, a onda su ponovo obnovili romansu. Međutim, ovih dana ponovo kruže priče o njihovom raskidu.

U odgovoru na sve ove glasine, Stanija je na svom Instagram profilu objavila fotografiju robota uz opis:

– Moj dečko – napisala je Stanija u opisu fotografije.

Podsećamo, domaći meidiji su nedavno pisali da su Asmin i Stanija imali ljubavnu krizu. Asmin Durdžić, poznatiji kao Alibaba, mesecima putem medija ratuje sa svima koji se usude da upute prozivku na Stanijin ili njegov račun, a kap koja je kod Dobrojevićeve prelila čašu jeste kada se javno u emisiji “Elita – Narod pita” žestoko posvađao s Lepim Mićom, a potom se uputio u Beograd, gde ga je čekao ispred njegove zgrade u centru srpske prestonice, ne bi li se obračunao sa njim.

– Asmin je srčan, boli ga nepravda i neke stvari koje se o njemu pričaju u medijima i na mrežama, zbog čega uvek burno, ishitreno reaguje. Stanija je duže u tom svetu medija, više puta ga je savetovala i upozoravala da spusti loptu, da ne pada u vatru i da ignoriše neke stvari, da ne produbljuje sukobe sa njima nebitnim ljudima, međutim on nikako da postane imun na neke stvari – počinje priču za Pink.rs izvor blizak paru i dodaje:

– Stanija je doslovno izgorela kada je videla onaj haos u medijima oko Asmina i Lepog Miće! Bukvalno je poludela, ozbiljan haos mu je napravila kada je videla da je otišao da čeka čoveka ispred njegove zgrade u Beogradu, da se kao obračunaju. Svašta mu je rekla, vrištala mu je u slušalicu, ozbiljno mu je zamerila što se na takav način ganja sa čovekom koji je toliko stariji od njega…

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share