Takmičar “Elite” hitno hospitalizovan, razlog će vas kompletno skandalizovati (FOTO)

Uroš Stanić, koji je postao poznat prilikom učešća u  rijalitiju “Elita”, i dalje privlači pažnju javnosti i nakon završetka šoua.

Najnovija objava na njegovim društvenim mrežama izazvala je veliku pažnju jer su se na fotografijama videli tragovi anestezije nakon što je prošao kroz estetsku intervenciju.

Uroš je odlučio da koriguje svoje usne i još neki deo lica, što je izazvalo različite reakcije među njegovim pratiocima.

Slično tome, i Aneli Ahmić, još jedna učesnica “Elite”, podvrgla se estetskim korekcijama. Iako su fotografije njene transformacije izazvale veliku pažnju, detalji o promenama koje je napravila još uvek nisu otkriveni. Ova praksa estetskih zahvata među poznatim ličnostima postaje sve češća, posebno u kontekstu sticanja popularnosti i uticaja na društvenim mrežama.

Takođe, Slađa Lazić je promenila svoj lični opis nakon izlaska iz “Elite” i najavila da je ovo tek početak njene transformacije, što može značiti da ćemo u budućnosti možda videti još iznenađujuće promene u njenom izgledu.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share