Ivan Marinković SE VRATIO STAROM POROKU: Uz Jelenu pobedio lošu naviku, a sada je došao do velike sume novca (FOTO)

Ivan Marinković, nakon izlaska iz popularnog TV formata, po svemu sudeći se vratio starom poroku.

Marinković je podelio fotografiju na društvenoj mreži Instagram dobitnog tiketa i otkrio da je osvojio više od 60.000 dinara u kladionici.

Bivši elitar se kladio na rezultate turnira na Olimpijskim igrama, gde je Novak Đoković osvojio zlatnu medalju.

Uprkos dobrim vestima, nema sumnje da je ovaj potez Ivana Marinkovića zabrinjavajući.

Poznato je da je Ivan bio na lečenju od alkohola, a bivša emotivna partnerka Jelena mu je bila velika podrška da se odluči na taj korak.

Odvikavanje od alkohola

– Proces Ivanovog odvikavanja, na našu sreću, nije dugo trajao. Desilo se da prvi put napravi saobraćajni prekršaj zbog kog mu je pretilo oduzimanje dozvole na nekoliko meseci. Sve je prošlo dobro, nije nikoga povredio ili napravio štetu. To mu je očigledno bio znak da je vreme da se oslobodi svog poroka – pričala je Marinkovićka tada i dodala:

– Često smo razgovarali o samom odvikavanju, mogu reći da ga nisam silila na to, ali sam se uz lepu reč trudila da ga nagovorim da o tome razmišlja. Nakon tog prekršaja, jednog dana mi je samo saopštio da je odlučio da više ne konzumira alkohol. Plašila sam se tog procesa i zahtevala sam da potraži pomoć stručnjaka. Međutim, nakon dva dana mi je rekao da ne oseća nikakvu potrebu i da želi da prođe bez ikakvih terapija i procedura – rekla je jednom prilikom.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share