Hitno se oglasila Anitina majka , pa ih javno raskrinkala poručila im da prekida svaki odnos sa njima

Anita Stanojlović svoju lepotu je nasledila od majke Angeline Kovačević. Za razliku od ćerke, Angelina je oduvek imala komplikovan odnos sa rijalitijem. Nije bila voljna da se pojavljuje u emisijama niti da razgovara sa novinarima, ali je redovno držala lajvove na TikToku gde je pričala sa Anitinom podrškom.

Međutim, izgleda da će i tome doći kraj. Naime, ona se ogorčena oglasila preko svog Instagram naloga i poručila da se potpuno povlači zbog laži koje je čula o sebi, a koje, navodno, šire upravo pojedinci koji se predstavljaju kao Anitina i Anđelova podrška.

-Zamolila bih vas da ne širite dezinformacije i laži među vašim grupama o meni i da određeni admini vode računa šta pišu o meni, jer sve to stiže do mene. Imam svoj život, svoju decu, unuče. Njima sam posvećena. Bila sam vam svima dobra dok sam vam trebala, a sada o meni izmišljate gluposti i notorne laži. Ne zanimaju me vaše teorije zavere i od mene svakako nećete saznavati gde su i šta rade, ako to očekujete. I od danas me nema za nikoga od vas ovde, zbog vaših bezobrazluka – napisala je Angelina, pa dodala:

P.S. Hvala grupi najlepše za sve što je učinila za Alekseja, Anitu i Anđela. Jako sam im zahvalna na svemu i pozdrav za sve te žene. Takođe, pozdrav i za sve ljude koji su glasali i podržavali Anitu, a nisu bili deo grupa. Pozdrav od mene ovaj put stvarno. Bez uznemiravanja – napisala je aNitina majka.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share