Asmin otkrio koliki HONORAR imaju on i Stanija za ULAZAK u Elitu 8: Ovo je veliko iznenađenje

Iako Asmin Durdžić nikada nije učestvovao u rijalitiju, njegovo ime često se provlači kroz medijske stupce čak više nego imena mnogih učesnika stvarnosnog programa. Poznat po svojim burnim svađama, Asmin je uspeo da se posvađa sa gotovo isto toliko bivših zadrugara. Njegova lojalnost i zaštitnički stav prema verenici Staniji Dobrojević nekada prevazilazi sve granice.

Asmin je ponovo dospeo u fokus javnosti jer je uputio žestoke reči Žani Omniji Đorđević. Naime, Asmin je reagovao na komentare koje je Žana iznela o njemu u emisiji “Narod pita”.

– Žana presmešna karikatura od žene, može da mi se zahvali što je zbog mene dobila poziv u Elitu pa sad hoće i 8? I da uđe opet džaba, kiseli tamo kao stari kupus, dosadna, prazna. Da razjasnimo nešto, o honoraru za Elitu 8 kakvu imamo Stanija i ja mogu svi učesnici zajedno da samo sanjaju! Razlika je u tome što mi imamo posao i život napolju, za razliku od te ispušene muštikle Žane koja tamo truli par sezona a nebitna. Zanimljiviji sam ja napolju nego svi takvi ko Žana unutra. Ta bi d**e prodala da je pozovu u 8, a ne vredi 50€, jer je dosadna smaračica, gde samo pokupe takve propale likuše? – istakao je Asmin za Pink.rs.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share