Besno je otkrila šta je istina!! Maja Marinković se oglasila povodom slike iz ozloglašenog lokala u Bujanovcu

Maja Marinković, poznata po svom neprikosnovenim stavom i oštrim napadima na druge učesnice rijalitija koje joj se zamere, ponovo je u centru pažnje.

Marinkovićeva je više puta javno optuživala zadrugarke da su posećivale Bujanovac i tamo činile razne stvari, ali mnoge je iznenadilo kada se na društvenim mrežama pojavila fotografija za koje se tvrdi da je i Maja, navodno, bila deo te bujanovačke ekipe

Jedna Instagram stranica koja prati živote rijaliti učesnika objavila je fotografiju za koju tvrde da, navodno prikazuje Maju Marinković u Bujanovcu. Na slici se vidi devojka koja sedi na barskoj stolici, naslonjena na šank, sa halterima na nogama.

Maja Marinković je brzo reagovala na ove navode, odlučno demantujući da je ikada bila u Bujanovcu. Ona je žestoko zapretila onima koji plasiraju laži o njoj, ističući da su ove tvrdnje potpuno neistinite.

– Videla sam da pišu razne gluposti i laži, ja bih to ovim putem demantovala. Malo sam se povukla iz javnosti ovih dana, i ne razumem čemu potreba da se o meni izmišljaju razne priče koje nemaju veze sa životom – rekla je Maja, pa dodala:

– Nikada u Bujanovcu nisam bila, niti imam bilo kakve veze sa tim. Ja razumem da sam medijski jako zastupljena, ali neke stvari i neke laži ne mogu da tolerišem. Tako da ovim putem sve to demantujem, i svako ko bude širio takve laži i neistine o meni, biće tužen – zaključila je Maja

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share