Asmin zagrmeo nakon što je Aneli kupila automobil – evo koje reči je uputio majci svog deteta”Krntija bez digitalne table”

, Aneli Ahmić se danas na svom Instagram profilu podlila sliku kako vozi novi auto koji je kupila za nju i njenu ćerku Noru, a evo šta Asmin kaže na to.

Aneli Ahmić danas je otkrila da je kupila novi automobil i da ga je birala njena ćerka Nora.

Tim povodom se za domaći medij oglasio i Asmin Durdžić kako bi prokomentarisao besnu mašinu koju je pazarila njegova bivša partnerka.

Čestitam na utešnoj nagradi za 10 meseci jahanja u rehabu! Nego, kakva je to stara krntija od auta nema ni digitalnu tablu, koje je to godište? Ne razumem čemu potreba za autom kad je najgori tata na svetu kupio Norinoj mami i Nori novog Audija, gde je taj auto? A da, prodale ga u delovima. Nek su žive i zdrave – poručio je Asmin za Pink.rs.

View this post on Instagram

A post shared by Pink.rs (@pink.rs)

Podsetimo, Aneli Ahmić se danas na svom Instagram profilu podlila sliku kako vozi novi auto koji je kupila za nju i njenu ćerku Noru.

– Nora je presrećna, vozimo se stalno, a moram ti reći da je ona izabrala auto, nažalost nije pink kako je htela, ali smo se zezale da ćemo ga ofarbati. Mnogo smo srećne i ona i ja i sada ćemo stalno putovati negde – otkrila je Aneli za Pink.rs.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share