Isplivala tajna iz karantina!! Stanislav otkrio šta je Miona uradila pred ulazak u rijaliti: Ovo je KRIO MESECIMA

Darko Tanasijević je noćas ugostio Stanislava Krofaka i Mionu Jovanović u emisiji “Narod pita”. Ovo je bilo njihovo prvo suočavanje pred kamerama nakon rijalitija.

Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim rijaliti učesnicima. Takođe, voditelj je čitao pohvale i kritike koje su im upućivali korisnici društvene mreže “X”.

Satkana od zlobe i mesa, porodicu dovodi do stresa. Izabrala je pesmu i karijeru, da se se uvuče Ša, nema barijeru. Ja te VO, rekla je Stanku, ali je kod Ša pronašla banku. Ne sluša mamu, tatu i baku. Nije joj problem ni da bude u braku. Sve zarad višeg cilja, a ljubavi nema. Biće joj i Ša još jedna šema. Da uđe u Elitu 8 i prevari Ša, kao Stanka. Nisu joj strani starci jer je bitna banka – pročitao je Darko pesmu koju je jedan Mionin hejter napisao na aplikaciji X.

– Možeš to mnogo bolje, ovo je osrednje. Kada se budeš više potrudio, dobićeš pohvalu. Ja nisam osoba koja vara, to što mi se desilo jednom u životu da izađem iz veze u kojoj sam bila varana, a to niko ne uzima u obzir – rekla je Miona.

– Znala je sve, samo se sad pravda. Njoj je tad odgovaralo, pa nije pričala i raskidala – rekao je Stanislav.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share