VELIKI ŠEF HITNO REAGOVAO: Takmičare “Elite 8” dočekalo pravo iznenađenje, ovome se niko nije nadao

“Veliki šef veoma često ume da iznenadi učesnike rijalitija nekom novom odlukom, tako je bilo i ovog jutra kada ih je probudio na jedan neuobičajen način.

Veliki šef odlučio je ovog jutra da podigne učesnike ”Elite” iz svojih kreveta, tako što im je pustio ljubavnu numeru, na koju niko nije mogao da ostane imun.
Zadrugari su se budili uz laganu muziku spremni za nove pobede i događaje na imanju Bele kuće.
Podsetimo, ovih dana “Elitu” potresaju brojni burni događaji: odnos Terze i Sofije, veza Mimas i Uroša, odnos Aneli i Mateje, a ponajviše trudnoća Miljane Kulić.

Ova vest naišla je na negativne komentare Miljanine porodice, a posebno majke Marije Kulić. Ona smatra da Miljanino zdravstveno stanje nije trenutno dobro, te je istakla da je celo leto pila ozbiljne psihijatrijske lekove i da trudnoća nikako nije dobra ideja, što je u svojim obraćanjima putem Instagrama vrlo jasno istakla.
Ipak, čini se da je Mariji cela situacija previše stresna, pa se odlučila na drastičan korak. Naime, Kulićeva je obrisala svoj nalog na Instagramu koji je koristila svakodnevno, pre svega za komentarisanje dešavanja u rijalitiju. Zanimljivo je da je pre samo dva dana napisala da se umorila od svega, te da nakon bolesti koja ju je izmučila ne planira da podiže i drugo Miljanino dete.

 

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share