Hitno oglašavanje Marije Marijine reči će uništiti Miljanu: “Ne priznajem to dete, neću ga u ruke uzeti” Spomenula i socijalnu službu

Miljana Kulić je u “Eliti” saznala da je u drugom stanju. Ona je istakla da će ovaj put zadržati dete i da su Lazar Čolić Zola i ona svesno radili na tome da dobiju dete. Dobila je priliku da obavi razgovor sa Zolom i on je podržao da rodi dete.

Miljanina majka, Marija Kulić, je pobesnela kada je saznala da će po drugi put postati baka. Ona je skrenula pažnju Miljani na lekove koje je uzimala i da oni mogu negativno uticati na bebu. Istakla je da ne želi da Miljana rodi i da ona ovaj put neće učestvovati u odgajanju deteta.

Međutim, Miljana tvrdi da neće poslušati majku već da će roditi dete. Istakla je da te lekove nije pila u poslednje vreme i da ne postoji mogućnost da su usticali na plod.

Marija je sada objavila prepiske sa osobama koje je prate na Isntagramu. Jasno je iznela svoj stav da je to dete ne zanima i da ga neće prihvatiti.

– Kako meni neko da se sveti, neću ja da rađam niti da ga čuvam. Ja sa tom trudnoćom nemam nikakve veze. Očuvala sam tri ćerke, unuka, a druge koje rađaju neka čuvaju. Ja više zdravstveno nisam u mogućnosti. Tri operacije, 30 zračenja i tri hemioterapije i to bi bilo to od mene. Nemam nikakve veze ni sa trudnoćom ni sa detetom – napisala je Marija.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share