Kazna od 60.000 evra za Ša – produkcija ovakvo ponašanje ne toleriše

Učesnici rijalitija “Elita” i sličnih formata već su navikli na specifičan način funkcionisanja ovog programa, gde im je za svoje učešće obezbeđen honorar uz potpisivanje ugovora. Ovim ugovorom obavezuju se da poštuju osnovna pravila, koja su ključna za nesmetano snimanje i dinamiku rijalitija. Jedno od najvažnijih pravila je obaveza učestvovanja u emisijama, uz zabranu primene fizičke sile u bilo kakvim sukobima. Ipak, često se dešava da učesnici prekrše ova osnovna pravila, što produkciju primorava da im oduzme deo ili celokupan honorar kao kaznu.

Nenadu Aleksiću Ša, poznatom reperu i učesniku nekoliko sezona “Zadruge”, nisu strane novčane kazne. Tokom svog učešća, više puta mu je oduzimano od honorara, a spekulisalo se da je čak deo svojih primanja koristio za plaćanje kazni drugih takmičara. Njegova turbulentna veza sa Mionom Jovanović prošle sezone bila je jedna od glavnih tema, a mnogi su se pitali koliko je zapravo Ša “platio” svoje ponašanje u smislu oduzimanja honorara.

Sada, u osmoj sezoni rijalitija, Miona i Ša su ponovo u centru pažnje, vraćajući se starim obrascima svađa, ljubomore i nerazumevanja. U najnovijem snimku koji kruži internetom, Ša je otkrio da je u prošloj sezoni bio kažnjen sa izuzetno velikom cifrom, što je dodatno izazvalo interesovanje publike. Svađa se odigrala u spavaćoj sobi.

“Nije isključeno, ako krene, da ću mu glavu otkinuti,” pretio je Ša.

“Ti si znao ko ulazi,” podsetila ga je Miona.

“Tako je bilo i prošle godine. Pravila si mi probleme, kačila budale. A lepo sam ti rekao na ulasku da budeš onakva kakva si napolju. Nije teško. Ko te dira? Napolju si tako divna, zašto nisi takva i ovde?” pitao se Nenad.

“Loe mi je, loše mi je,” rekla je Miona.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share