Ovome se niko nije nadao: Jelena Ilić i Marko Zec završili zajedno u kupatilu, on ne skida pogled sa nje – novi momenti u “Eliti” (VIDEO)

Danas je Marko Zec probudio Jelenu Ilić, koja je spavala u rehabu. Oni su zajedno otišli do Bele kuće, gde su pokupili stvari, a onda produžili u tolaet. Na iznenađenje mnogih Marko je odlučio da se tušira dok je Jelena tu.

Ilićeva je skidala šminku, a Zec je ušao u kabinu za tuširanje.

Ubrzo je i ona ušla da se kupa, a iako je bila u odvojenoj kabini Marko nije mogao da odoli da ne gleda njeno izazovno telo.

Podsetimo, prošle nedelje Marko Zec je navodno flertovao sa Teodorom Delić što je dovelo do raskida Teodore i Nenada Macanovića Bebice. Izgleda da je Marko stavi tačku na tu priču i da će krnuti u osvajanje nove zadrugarke. Ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Podsetimo, Jelena Ilić i Ivan Marinković su jedna od najintrigantnijih priča osme sezone rijalitija „Elita,“ nastavak njihovog turbulentnog odnosa koji je kulminirao na kraju sedme sezone. Naime, Jelena je prevarila Ivana sa mnogo mlađim Urošem Rajačićem, što je izazvalo niz tenzija i sukoba koji su se nastavili i tokom letnje pauze. Iako nisu više zajedno, par je nastavio da se svađa i van rijalitija, pokrenuvši brakorazvodnu parnicu, a situaciju su dodatno zakomplikovali tužbama i borbom za starateljstvo nad njihovim psom, Bekom.

Drama se nastavila i unutar same kuće u osmoj sezoni, gde je bilo očigledno da njihova tenzija i dalje traje, pogotovo tokom žurke, kada su inhibicije slabije, a emocije jače isplivaju.

Sve detalje događaja možete pogledati u videu:

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share