HAOS U CIK ZORE!! Jelena skočila na Ivana obezbeđenje je jedva razdvojilo nastavlja po starom

Rijaliti šou “Elita 8” polako ulazi u sve uzbudljiviju fazu. Jedna od najkontroverznijih situacija ovog jutra dogodila se između bivših supružnika, Ivana Marinkovića i Jelene Ilić Marinković, čiji je žestoki verbalni obračun podigao kuću na noge. Njihova prošlost i nerešenee frustracije isplivale s na površinu u ranim jutarnjim časovima, nakon iznošenja prljavog veša iz njihovog braka tokom emisije.

Sve je počelo kada je Jelena, vidno emotivna, plakala u histeričnom napadu, pre nego što je odlučila da se suoči sa Ivanom. Jelena nije mogla da se suzdrži, te je počela da provocira i vređa bivšeg supruga, ističući njegove slabosti i udarajući na njegovu ulogu oca. Optužbe su bile oštre, a njene reči su često prelazile granicu, čime je pokušavala da ga isprovocira.

Obezbeđenje je ušlo kako bi sprečili bilo kakav fizički sukob dok je Jelena na nizak način provocirala Ivana. Ipak, Marinković se nije dao te stoički pokušavao da oćuti svojoj bivšoj ženi. nejgova ćutnaj je još više dovodila do besa i histerije i Jelenu koja je svoju vređalačku retoriku pojačala na maksimum.

Sukob se nastavio u dvorištu

Jelena Ije krenula sa Marinkovićem u rehab, te su tom prilikom nastavili sukob u dvorištu.

– Što ljubomorišeš Kadri, što se dečko zabavlja sa Izabelom, volim ga kao brata? Ti si bolestan – rekla je Jelena.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share