PONIŽAVAJUĆE: Zvezdan otkrio – Anđela je želela da budu u tajnoj vezi nakon što ga je optužila za teško krivično delo

Svako ko je bar na pet minuta pogledao “Zadrugu 6” može da potvrdi da je veza Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića obeležila pomenutu sezonu rijalitija.

Iako je ljubav parala oblake, nakon što su zajedno diskvalifikovani, njihov odnos nije potrajao, a sudeći po onome što su iznosili jedno o drugom nakon raskida, rastali su se u jako lošim uslovima.
Slavnić nije preterano komentarisao svoju bivšu dragu u medijima, ali je danas, kod Anastasije Buđić na RED televiziji, u emisiji “Pitam za druga”, otkrio nešto što mnogi nisu znali.

– Anđela Đuričić je prva ušla u Elitu, rekla je da si joj ti najveća životna greška – rekla je Anastasija.
– Ispratio sam ulazak, spektakl. Nju šta god pitaš, ona kaže da sam joj ja najveća greška. To nije prvi put da se dešava, ona samo priča o meni. Prošlo je godinu i po dana od toga, nastavili smo život, bar ja. Koliko znam, imala je i ona neku tajnu vezu – rekao je Zvezdan.

– Je l’ te boli to – pitao je Panda.

– Ma, ona je samo ponavljala laži. Ja bih voleo da nađem tu gospođu, koja je potvrdila da sam ja bio nasilan prema njoj. To bi bilo veliko krivično delo – rekao je Slavnić.

– Šta ju je isprovociralo da to uradi – pitala je Buđićeva.
– Ništa se nije dešavalo, vodio sam je i kod svoje majke – kazao je Zvezdan.

U međuvremenu, nov format “RedAkcija” ugostio je Darka Tanasijevića i Žanu Omniu, a Slavnić se uživo uključio da bi i tu bio sagovornik.

– Ona stalno priča o meni, a desile su joj se neke gore stvari. Mi smo bili, ta priča je gotova, a iskreno ona nema razloga da se pere od mene, već ja od nje. Svašta se pisalo o njoj, a to što se zaljubila to se dešava tamo u četiri zida, ja nju ne smatram greškom, već ona mene tako smatra – rekao je Zvezdan pa dodao:

– Ona je nakon raskida htela da bude sa mnom u tajnoj vezi, mene ona ne zanima, moj otac smatra da bi se ona pomirila sa mnom, a ona mene ne zanima, ali ne znam šta bi bilo da ja uđem, ali iskreno želeo bih da ona uđe u vezu sa Mateijom, ili da se zaljubi i lepo sazri.

Mnogi potajno priželjkuju da se Zvezdan priključi novom “elitnom” jatu u Beloj kući, a u jedno nema sumnje – ukoliko zaista bude ušao, očekuje nas pravi haos.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share