Zaključali su me – prva izjava diskvalifikovanog učesnika Elite nakon što je objavljena odluka

Nastavlja se ulazak takmičara u osmu sezonu Elite, a očekivanja su na vrhuncu. Srbija Danas nalazi se na licu mesta, gde očekujemo odabrane.  Večeras će ući “odabrani” grupa učesnika koja će uživati u posebnom, privilegovanom položaju unutar kuće. Ovi takmičari će imati pristup ekskluzivnim prostorijama, što bi moglo značajno uticati na dinamiku njihovih odnosa sa ostatkom učesnika.

Naša ekipa iala je priliku da porazgovara sa jednim od učesnika – Danijelom Dujkovićem Munjezom, koji se vraća u rijaliti nakon prošlogodišnje diskvalifikacije zbog nasilničkog ponašanja. Munjez je bio otvoren u razgovoru i otkrio zanimljive detalje o tome šta se dešavalo tokom karantina pre ulaska u Elitu. Takođe, dao je naznake o tome šta publika može očekivati od njega u ovoj sezoni, naglasivši da je spreman da pokaže zreliju i smireniju stranu svoje ličnosti.

“Samo su mene zaključali u karantinu zbog ostalih žena. Valjda zato što je prošle godine bio haos. Prošle godine je bio mnogo veći haos, bio je otvorenijeg tipa, nas dvoje-troje smo se kretali. Čuo sam da me Mrvica spominje. Rekao sam joj: ‘Zaljubićeš se, ne trebam ti ja u životu. Meni treba sat vremena da se zaljubiš u mene. Nisam lep, ali imam harizmu.’ Ja sam joj to rekao: ‘Ti si mlada, zelena, podsećam te na Stefana. Neće ti to trebati u životu.’ I sada, kada je ulazila, odmah me je spomenula, znam da me čeka pakao. Slatka je ona meni, ali šta će mi to u životu, ja sam ovde da se zezam. Šta, treba opet kao prošle sezone da plačem? Znači, nemoj da me zezaš. Zašto bih se zaljubio u ‘zeleno’? Ona može da izjavljuje šta hoće, ali meni ne treba takav haos. Ne treba da se odmaram, odmarao sam se dva-tri dana. Biću tu za nju kao i za Kristinu. Upoznao sam ih, sjajne devojke. Ali, neću da glumim majmuna kao prošle godine. Mogu, naravno, da idem opet od jedne do druge, ali šta će mi to. Ne priliči mi ni to. Ne treba mi pet-šest devojaka, možda jedna ili dve”, rekao je Munjez.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share