KAKVA BOMBA 7 SATI PRED POČETAK ELITE 8: Novaka Đokovića grlio i nasmejao do suza, a sad se dogovorio sa Mitrovićima i ulazi u rijaliti

Iako su mnoga imena već poznata, sada su se na pojedinim rijaliti fan stranicama pojavile informacije da veoma popularni influenser iz Crne Gore, Jovan Radulović poznatiji kao Jodžir, ulazi u “Elitu”.

“Jovan Radulović poznatiji kao Joždiir ulazi u Elitu 8” – piše u objavi.

On je dodatno raspalio raspalio maštu fanovima kada je na svom proflu na Instagarmu objavio snimak emotivnog rastanka sa porodicom, na kojem njegova žena Irena i deca i on plaču.

“Vrai će se tata životi moji, volim vas” – napisao je Jodžir, a zatim na svom profilu na instagramu objavio sliku kako pozira u Beogradu.

Jodži je široj javnosti pored aktivnosti na društvenim mrežama postao poznat i kada je grleći Novaka Đokovića ispričao vic o tome ko je najbolji teniser svih vremena.

Željko Mitrović o novim sezonama “Elite” i “Farme”

Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink, na konferenciji za medije otkrio je zanimljive detalje o predstojećim sezonama popularnih rijaliti šou programa “Elita” i “Farma”.

Ulazak u “Elitu” će trajati dva dana, a učesnici koji ispadnu imaju šansu za povratak kroz “Farmu”, koja startuje krajem septembra.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share