Samir još uvek čeka transplataciju bubrega: Bivši takmičar “Elite” prikačen na infuziju, oglasio se iz svog doma

Samir Ramović je otkrio da je kod kuće, gleda filmove i da prima infuziju.

Nedavno je emisiju “Narod pita” prekinuo Marko Janjušević Janjuš, koji se uključio u program kako bi apelovao za hitnu pomoć bivšem učesniku “Elite” Samiru Ramoviću.

Želim da zamolim ljude za pomoć

Janjuš je objasnio da Samiru hitno treba bubreg, napomenuvši da je potreban donator, jer su mu oba bubrega otkazala.

Zamolio je sve koji su u mogućnosti da pomognu i podrže ovu važnu akciju.

– Želim da zamolim sve ljude za pomoć. Samir je ostao bez oba bubrega i sada mu je neophodan jedan. Trebalo je da ide na dijalizu, ali sada mora na presađivanje – rekao je Janjuš u emisiji.

Mora da bude dobro zbog sebe i svoje dece

Nakon saznanja da je Ramoviću potrebna pomoć svih koji mogu da je pruže, oglasio se i Darko Tanasijević, član produkcije i voditelj “Elite”.

– Samir Ramović je divan dečko, jedan talentovani umetnik i otac dvoje male dece, kog sam upoznao kao učesnika “Elite”. Jako me je rastužilo i zabrinulo saznanje o njegovom narušenom zdravstvenom stanju – otkazuju mu oba bubrega koja, prema rečima lekara, rade sa svega 10 odsto kapaciteta. Neophodan mu je donor, neophodna mu je transplatacija bubrega. Neophodno je da potencijalno zainteresovani donori imaju B ili 0 krvnu grupu. U ovim trenucima me još više oduševljava i navodi na razmišljanje njegova staloženost, smirenost i optimizam. Jako bih voleo da moji pratioci podele njegovu priču, ovaj apel koji bi došao do potencijalnog donora jer Samir mora da ozdravi, da bude dobro zbog sebe i svoje dvoje male dece s autizmom.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share