Prva svađa pred početak “Elite” – nova takmičarka zagrmela na njega na ulici nakon sistematskog

Osma sezona rijalitija “Elita” počinje u subotu, ali uzbuđenje je već počelo. Danas su budući takmičari dolazili na sistematski pregled na kliniku na Senjaku, gde je produkcija potvrđivala da su svi učesnici u dobrom zdravstvenom stanju. Ispred klinike su se okupili brojni novinari, među kojima je bila i naša ekipa. Ipak, došlo je do manjeg i simpatičnog incidenta s jednom od novih takmičarki, Bojanom Barbi. Ona je ušla u verbalni sukob s jednim novinarom, što je dodatno podstaklo medijsku pažnju i uzbuđenje pred početak nove sezone.

Pošto je bilo komentara o tome kakva je bez šminke, Bojana Barbi je izjavila: “Evo, došla sam namerno ovakva, bez šminke, da pokažem svoju prirodnu lepotu. Znam da će uvek biti hejtera i negativnih komentara, ali takvi ne mogu da poljuljaju mene, moj život i moju energiju. Ne obazirem se. Hvala ljudima koji me podržavaju i vole. Namerno nisam obukla roze, malo za promenu da vidimo kako to izgleda bez šminke i bez roze.”

Barbi je takođe otkrila da li je prošla sistematski pregled: “Ja sam zdrava. A što se drugih tiče, svi su malo bolesni. Šalim se, šalim se,” rekla je uz smeh. “Ovde se proverava psihičko stanje, srce i sve moguće od ‘A’ do ‘Š’.”

Iako je poznata po velikoj imovini i situiranosti, Barbi je istakla da nikada nije imala problema s reketarima: “Ne smeju da mi udare reket. Svi ti reketaši su moji prijatelji, ja im pevam. Ne da ne smeju, nego neće jer me vole, bodre i podržavaju. Oni su jako dobri prijatelji. Uvek im pevam za proslave. Ne želim da vam otkrijem, ali ne biste verovali da više zarađujem pevanjem nego što ću zarađivati preko rijalitija. Ipak, u rijalitiju dobijamo mnogo veću reklamu. Pink je Pink.”

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share