Produkcija je oduševljena novim takmičarom Elite – oglasio se za medije, promeniće osmu sezonu iz korena

Mnogisa nestrpljenjem iščekuju subotu kada će započeti osma sezona popularnog rijalitija “Elita”. Produkcija je najavila uzbudljivu sezonu, a pre nego što takmičari uđu u karantin, obavezni su da obave sistematski pregled, koji se ove godine održava na Senjaku.

Naša ekipa bila je na licu mesta i zatekla mnoga poznata imena, poput Nenada Aleksića Ša, Mione Jovanović i Ivana Marinkovića, ali i nekoliko novih učesnika koji obećavaju da će začiniti i zabiberiti ovu sezonu. Jedan od njih je Marinko Ćulum Mare, koji je privukao pažnju kao staložen i miran sagovornik. Kako je sam otkrio, dolazi iz okoline Novog Sada, a u rijaliti svet ušao je sasvim slučajno. Ono što ga čini posebno intrigantnim jeste njegova prošlost – Mare je bivši političar, što sigurno donosi dodatnu dimenziju njegovom učešću u “Eliti”.

Pošto je prvi put pred kamerama, Marinko Ćulum se na početku predstavio javnosti:

„Imam 34 godine. Bivši sam političar i bio sam na funkciji na lokalnom nivou. Želeo bih da uđem u ‘Elitu’ da vidim kako je to. Ulazim kao slobodan momak. Kod devojaka ne gledam samo fizički izgled, moram prvo s njima da popričam, i ako se sklope kockice, možda će nešto i da se desi.“

Budući da je neobično da jedan političar zameni karijeru za ulazak u rijaliti, sve je zanimalo kako se on uopšte našao u priči vezanoj za imaginarijum u Šimanovcima.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share