Objavili srećne vesti pred “Elitu 8”: Ispunio se najveći životni san Mione i Ša – stiže produkt njihove ljubavi

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša obeležili su “Elitu” svojim turbulentnim odnosom. Oni su se svakodnevno svađali u rijalitiju i mnogi su predviđali da će se rastati nakon izlaska iz Bele kuće.

Međutim, nakon što su izašli iz rijalitija i uselili se u reperov stan, njihova ljubav je procvetala. Rijaliti par tvrdi da nikad nisu bili srećniji i da se uopšte ne svađaju jer ne osećaju pritisak koji su im stvarali drugi rijaliti učesnici.

– Što se toga tiče našeg odnosa svi su nekako i navijali da se razdvojimo i sa osmehom govorili da ćemo se razdvojiti po samom izlasku iz “Elite”, da ću biti ostavljen na toj čuvenoj rampi, ali smo ih demantovali naravno. Trebalo je da im bude jasno još dok smo bili unutra da do raskida neće doći kao što se ni unutra nijednom to nije desilo. Trenutno baš uživamo da budem iskren. Gledamo što više da odmaramo, sređujemo stan, imamo i dosta obaveza, gledamo da sve pozavršavamo, pa krajem meseca na neki pravi odmor da odemo. Funkcionišemo stvarno super, u svemu se slažemo iako će hejteri reći laž, ali je to živa istina – rekao je Ša ranije za medije.

Reper je priznao da radi na Mioninoj karijeri i da planiraju da snime duet. Sada se ostvario njihov najveći san i zajedno su ušli u studio kako bi snimili pesmu.

Ša se danas oglasio putem društvene mreže Instagram i objavio fotografiju na kojoj se može videti sa partnerkom u studiju. Miona je ovu fotografiju podelila na svom Instagram profilu.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share