Njega niko nije očekivao!!Povratak velike zvezde na male ekrane i to putem učešća u Eliti, Došao direktno da razgovara sa Mitrovićem

Uvek ekscentričan, uvek u centru pažnje – Branislav Radonić Brendon ponovo se vraća na scenu, spreman da izazove buru emocija i skandala u osmoj sezoni rijalitija “Zadruga 8 Elita”. Sa manje od dve nedelje do početka nove sezone, učesnici su počeli da pristižu na snimanje profila, ali pre nego što zapečate svoje sudbine pred kamerama, mnogi od njih su danas posetili sedište televizije Pink na Dedinju kako bi potpisali ugovore i obavili poslednje dogovore. Međutim, niko nije privukao toliku pažnju kao Brendon.

Branislav Radonić, poznatiji kao Brendon, već godinama dominira scenom rijalitija, donoseći sa sobom jedinstvenu mešavinu drame, provokacije i hladnokrvnosti. Od svojih prvih koraka na malim ekranima u “Velikom Bratu”, pa sve do burnih sezona u “Parovima” i “Zadruzi”, Brendon je izgradio reputaciju neponovljivog šoumena. Njegova sposobnost da svakim pokretom, svakom rečju i svakim pogledom izazove reakciju, učinila ga je jednim od najprepoznatljivijih lica domaće rijaliti scene. i dodaje:

Danas, ispred televizije Pink, Brendon je ponovo pokazao zašto ga nazivaju pravim rijaliti veteranon. Pojavio se sa narandžastom kosom i stilizovanom garderobom koja jasno pokazuje njegovu sklonost ka avangardi. Njegov dolazak izazvao je pravi mali spektakl – svi su želeli da saznaju šta će Brendon doneti u novu sezonu “Zadruge 8 Elita”. Međutim, u svom prepoznatljivom stilu, Brendon je ostao misteriozan i arogantan i odbio je da govori za medije.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share