Maja progovorila o upoznavanju sa Stanislavovom bivšom ženom i ćerkom – Nakon raskida razvezala jezik o odnosu sa Vanesom: “Videla sam…

Ana Radulović je noćas u emisiji “Narod pita” ugostila Maju Marinković i Lepog Miću. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima.

Jedna od glavnih tema je bio Majin raskid sa Stanislavom Krofakom. Maja je otkrila da je nakon prekida veze ostala u korektnim odnosima sa Krofakom i da su se razišli u prijateljskom tonu. Marinikovićeva je otkrila da li je upoznala Krofakovu bivšu suprugu i ćerku Vanesu koju su toliko spominjali u rijalitiju.

– Majo, da li si se upoznala sa Stanislavljevom bivšom ženom i ćerkom Vanesom? – pitala je Ana.

– Nisam se upoznala ni sa suprugom njegovom niti ćerkom. Tu ne postoji nikakva relacija. Preko tiktoka sam videla ćerku i samo sam videla da je devojka kulturna i vaspitana i sve je bilo okej – rekla je Maja.

U program se uključila gledateljka Slobodanka, te se obratila Maji:

– Majo, ne dozvoli da zavisiš od muškaraca, uvek budi svoja i autentična. Želim svima vama puno sreće i zdravlja – rekla je gledateljka.

– Pre koliko ste prekinuli i da li ste se čuli nakon toga? – pitala je Ana.

– Pre par dana i čuli smo se nakon toga, ne bih puno pričala, ja želim samo sve najlepše da kažem o toj vezi. Naravno ja imam emocije prema njemu ali mislim da sam se više dala u tom odnosu i da sam to sve ozbiljnije shvatila. Nije to sad bila turbulentna veza već normalna i opuštena – rekla je Maja

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share