Zbog novog stanja Željka Kulića mnogi su potreseni – sve je promenjeno u životu Miljaninog i Ivanovog sina

Poslednja epizoda emisije “Narod pita” bila je prepuna emocija i zanimljivih razgovora, a voditeljka Ana Radulović ugostila je Miljanu Kulić, Teodoru Delić i Nemanju Gačića. Kao što se moglo očekivati, Miljana je bila u centru pažnje, posebno zbog najave njenog povratka u novu sezonu. U razgovoru, Miljana je pokušala da uveri publiku da će ovog puta biti pristojna i dobra, iako su mnogi gledatelji bili skeptični.

Jedno od glavnih pitanja koje je zanimalo publiku bilo je zašto se Miljana pomirila sa Ivanom Marinkovićem, ocem njenog sina Željka, posle toliko godina. Miljana je iskreno objasnila da je njen motiv bio isključivo sreća njihovog sina.

“Ja nikome ništa više ne verujem. Koga zmija ujede, plaši se i guštera. Nadam se da je njegova potreba da vidi Željka iskrena. Ukoliko on bude želeo i ako bude sve kako treba, važno mi je da ima dobar odnos sa Željkom. Ako želi mene može da vređa po ceo dan, samo da moje dete bude srećno i zadovoljno. Prešla sam preko nekih stvari zbog Željka. Da ste videli tu sreću dok je slavio rođendan, to je meni najbitnije. Kada je Ivan došao, Željko je bio presrećan i zvao je drugove da vide njegovog tatu. Neko nikada ne bi mogao da pređe preko nekih stvari, ali ja sam preko svega prešla zbog toga. Ovo je moj tata Ivan, dođite da ga vidite. Zato sam spremna da pređem preko svega” rekla je Miljana u razgovoru sa jednom gledateljkom koja je pohvalila njen odnos sa Ivanom. Gledateljka je takođe dodala da razume Miljaninu odluku, ističući da mnoge stvari iz prošlosti ostavljaju emotivni trag.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share