Marija Kulić ZABRANILA Ivanu da vodi malog Željka: Otkriveno šta se dešavalo u domu Kulića u Nišu – ima JAK RAZLOG zašto dete ne može da ide u Beograd

Ivan Marinković je proveo nekoliko dana u Nišu u porodičnom domu Kulića. Marinković i Marija i Miljana Kulić su odlučili da sve sukobe ostave iza sebe i da sreću Željka Kulića stave na prvo mesto. Oni su zajedno proslavili Željkov rođendan, a mališan nije krio oduševljenje što su konačno svi na okupu.

Marija se sada oglasila za domaće medije i otkrila je šta se dešavalo u njihovom domu kada je kod njih boravio Ivan. Ona je istakla da unuka Željka ne bi pustila sa Ivanom u Beograd. Mirnija je kada Ivan dođe kod njih i kada joj je unuk u blizini.

– Ivan je muškarac, treba da se skuva i nije naučio na te obaveze. Dete mora da bude pod budnim okom, nema tu telefona. Moraš da budeš uvek oko deteta i sigurnije mi je da je Ivan ovde sa detetom da mogu to da ispratim. Šta će tamo sami u stanu, bolje je ovde imaju i uslugu. Trudim se da se oseti kao kod svoje kuće, kao da je naš član domaćinstva i da je dugo godina tu. Sve radim zbog Željka, šta će meni, nas je svakako mnogo u kući. Zbog Željka ću spojiti i dve stolice ako treba i tu spavati samo da je on srećan – iskrena je bila Marija za “Blic”.

Ivan Marinković progovorio je za “Blic” o odnosima sa Kulićima:

– Sa Željkom se inače čujem svakog dana. Super smo sada, nekako smo uspeli da nađemo zajednički jezik. Videćemo koliko će to da traje, ne vidim da ima razloga da to ne funksioniše. Idem kod njih u Niš na pet dana, da budem sa detetom kod njih u kući. Bolje je nego da on dolazi ovde. On se ponaša kao da se ništa nije promenilo, zna me ko sam. Sve je super sada – govorio je Ivan.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share