VELIKE PROMENE u novoj sezoni Bela kuća VIŠE NIJE ISTA: Zavirite u unutrašnjost imanja u Šimanovcima pred početak “Elite 8”

Milica Mitrović objavila je vest koja je obradovala fanove rijaliti programa “Elita”. Velika šefica je najavila da osma sezona počinje u subotu 7. septembra sa početkom u 21 čas.

Nema sumnje da se sprema još jedna spektakularna sezona. Informacije o budućim rijaliti učesnicima se strogo čuvaju u tajnosti. Međutim, sudeći prema najnovijoj objavi Velike šefice velelepno imanje u Šimanovcima više neće izgledati kao ranije.

Milica Mitrović se uslikala u ogledalu u Beloj kući, a iza nje se može videti da su radovi na renoviranju imanja uveliko u toku. Na ovoj fotografiji možete videti samo delić Bele kuće.

Rijaliti format “Elita” počeo je 2. septembra 2023. godine i tog dana se na imanje u Šimanovcima uselilo 56 takmičara koji su krenuli u borbu za prestižnu nagradu koju je Veliki šef obezbedio.

Kroz imanje u Šimanovcima i Belu kuću od samog početka prošlo je oko 73 učesnika, a posle punih deset meseci borbe, suza, smeha, druženja, krajeva i početaka velikih ljubavi, dogodila se i noć koju je svaki takmičar “Elite” priželjkivao – superfinale. Za pobednicu sedme sezone rijalitija je izabrana Anita Stanojlović.

Još uvek nije poznato ko će voditi rijaliti i koji rijaliti učesnici će se useliti u Belu kuću. Osim “Elite” sa emitovanjem kreće i rijaliti program “Farma”, a za sada je poznato da će ta dva rijalitija biti povezana.

Potvrđena imena čak 3 učesnice

Nedavno je produkcija otkrila identitet prve učesnice “Elite 8”, Ivane Keneški, a ubrzo je postalo poznato i ime druge učesnice.

Aleksandra Vučenović, dvadesetpetogodišnja fotomodel iz Zemuna, završila je Grafičku školu i nakon toga se zaposlila u kancelariji za adaptaciju stanova, što joj je bio prvi posao. Sada je spremna za novo iskustvo i avanturu u novoj sezoni “Elite”.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share