Jelena Marinković lije gorke suze u emisiji uživo zbog Ivana… Potresan prizor, slomila se kao grančica (VIDEO)

Sinoć je u emisiji “Narod pita” voditeljka Ana Radulović ugostila još uvek zakonitu suprugu Ivana Marinkovića, Jelenu Marinković, a u jednom momentu se u program uključio Ivan, koji je ušao u raspravu sa Jelenom.

Njih dvoje su se prozivali, a Jelena se rasplakala kada joj je suprug poručio da ne može da ima decu…

– Ne znam kako ga nije sramota da mi priča to, čovek s kojim sam želela da imam dete. Niko ne može da me pogodi za to, osim njega. Očigledno on nije želeo to dete, zato je sve izbegavao. Odlagao je taj odlazak kod doktora. Pitala sam ga da li bi ušao u osmicu, rekao je naravno. Rekla sam mu je l’ moguće da bi opet ušao, umesto da radimo na onome što nam je najvažnije. Uopšte nisam imala nameru da uđem u rijaliti – rekla je Jelena kroz suze.

– Zašto je bio problem da ti se neko drugi dopadne, kad je Ivan rekao da nije hteo s tobom dete – pitala je Ana.

– Zamerio je jer sam mu radila iza leđa. Nisam osetila ljubav mesecima. Bilo bi ispravnije da sam to prekinula, ali znala sam da ćemo se rastati napolju. U rijalitiju mi je bilo samo lakše da presečem. Znala sam u sebi da Ivan i ja nećemo izdržati – rekla je Ilićeva.

Ivan kod sina u Nišu

Poznato je da Ivan ima već dvoje dece, ćerku Lenu koju je dobio u braku sa pevačicom Gocom i sina Željka koji je dobio u kratkotrajnoj vezi sa Miljanom Kulić. Ivan sa sinom godinama nije imao dobar odnos, a po izlasku iz “Elite” odlučio je da mu se posveti, te se zaputio u Niš, u porodični dom Kulića gde je proveo nekoliko dana.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

 

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share