ULAZI U ELITU 8: Ahmićeva nakon osvojenih 50.000 evra želi POBEDU, otkrila i kako će se ponašati u novoj sezoni

Vicešampionka “Elite”, Aneli Ahmić sinoć je držala lajv na popularnoj mreži TikTok, gde je odgovarala na brojna pitanja svojih pratilaca.

Mnoge je zanimalo da čuju kako Aneli živi otkako se rijaliti završio, u kakvim je odnosima sa doskorašnjim cimerima, a sve je zaintrigiralo jedno pitanje.

Naime, jedan od njenih pratilaca upitao ju je da li planira da ulazi u Elitu 8, ali i šta bi promenila da opet uđe u rijaliti.

– Bila bih razigrana. Tamo mi fali muzika da budem vesela. U sledećoj sezoni ne bih ulazila u vezu, bila bih sama i pokazala sebe onakvu kakva zaista jesam – otkrila je ona, pa ispričala šta ju je najviše brinulo tokom učešća:

– Ne bih više mislila o tome šta će mi moji kod kuće reći ili šta će mi neko reći ako me sretne na ulici, to me je najviše remetilo dok sam bila u sedmici – priznala je Ahmićeva.

Podsetimo, Aneli je podigla veliku prašinu odmah po ulasku u Belu kuću, budući da je tada priznala da ju je suprug sa kojim ima ćerku, Asmin Durdžić, prevario sa starletom Stanijom Dobrojević. Zahvaljujući ulozi prevarene žene i majke, mnogi su zavoleli Aneli i pružali joj podršku, a do samog kraja je bila jedan od favorita.

Ipak, pobeda joj je izmakla za dlaku, pa je osvojila drugo mesto i nagradu od 50.000 evra, dok je Anita Stanojlović zauzela pobedničku poziciju i osvojila nagradu od 100.000 evra.

Njeni fanovi se i dalje nadaju da će je gledati u osmici i da će u novoj sezoni odneti pobedu.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share