Bojana Pavlović se raspala pred kamerama, njene reči bole…”Kada me je ukrala iz doma, plakala sam da me vrati tamo”

Bojana Pavlović u finalu sedme sezone rijalitija “Elita” zauzela je sedmo mesto. Svojim ponašanjem i stavovima ukrala je srca mnogobrojne publike, koja je prepoznala dirljivu i potresnu priču ove mlade žene.

Učešće joj je obeležila veza sa cimerkom Anđelom Šparavalo, a večeras su je bliznakinje Miljana i Nevena Arsić ugostile u svojoj emisiji na “Hajp” televiziji, a malo je reći da je njen životni put blago rečeno uzdrmao sve.

U intervjuu, Pavlovićeva je progovorila o svojoj majci, i komplikovanom odnosu koji su imale.

– Moja majka je često menjala muškarce. Kada me je ukrala iz doma ja sam plakala da me vrati u dom. Ja sam navikla na galamu dece i graju, a tamo je bila tišina. – priča Bojana detalje iz svog života, za koje kaže da nije ispričala u rijalitiju ni pola.

– Da li je tvoja majka imala psihijatrijske probleme, kao što je rekao tvoj vaspitač u oglašavanju za medije? – upitala je Arsićeva.

– Pa ja sam videla da jeste, ali ona nikada nije htela da prizna da ima. Mislim da nikad nije prihvatala, a ja sada malo više znam neke stvari i verujem da jeste.

– Kako se jedna devojčica od 6 godina izborila sa svim tragičnim situacijama kroz koje je prošla, a da je ostala pri sebi, a koje odrastao čovek ne bi mogao ni da zamisli? – pitala je voditeljka.

– Najeću snagu i podršku su mi pružale moje sestre, koje to i dan-danas rade. Najviše sam crpila snagu iz te želje da nikada ne budem kao moji otac i majka!

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share