KONAČNO OTKRILI – evo da li su Uroš Rajačić i Jelena Marinković ušli u VEZU: Otkrili svoje planove za budućnost

U emisiji “Narod pita” kod Ivane Šošić gostovali su Jelena Marinković i Uroš Rajačić. Njih dvoje su izazvali pravi haos u poslednjoj nedelji “Elite” kada se saznalo za njihovu aferu koja je promakla čak i budnom oku kamere. Njen tadašnji suprug Ivan Marinković u prvi mah nije mogao da veruje, a onda kako je vreme odmicalo, sve više je ulazio u sukob sa Jelenom. Sada su u tako lošim odnosima da više ne mogu ni da se gledaju.

Jelena i Uroš ne kriju da prijaju jedno drugom, ali i dalje ne žele da otkriju javnosti da li su u vezi. Misteriozna povezanost izaziva dodatne spekulacije i interesovanje publike, dok se priča o njihovoj aferi i dalje prepričava. Očigledno je da između njih postoji posebna hemija, a o svom odnosu popričali sa Marijanom, poslednjom gledateljkom koja se uključila u emisiju “Narod pita”.
– Ti si se sa Ivanom posvađala zbog salona, to su gledaoci povezali da si tada počela da se zaljubljuješ

– To je oko salona bila mnogo ranije. Ivan mi je samo dodavao nervozu, a osim jednog sukoba, ostalo računam da sam držala pod kontrolom. Nije smirivao situaciju, pokušavala sam da se odvojim u Odabrane, a to je bila naša neka veća svađa. Mi smo imali svakodnevne rasprave, koje su prolazile u tišini – rekla je Jelena.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share