Šok za šokom!! RASKRINKALI SVE – Otkrivena prava istina o odnosu Anite i Anđela nakon priča o RASKIDU

Pobednica “Elite”, Anita Stanojlović i njen dečko Anđelo Ranković danas slave mesečnicu.

Naime, kako je njihova ljubavna priča počela pre par meseci u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima, Anita i Anđelo danas slave prvu mesečnicu van Bele kuće.

Od kako su izašli iz “Elite” njih dvoje su manje vremena provodili zajedno jer je Anita otišla kod svog sina u Kruševac, a Anđelo je u Beogradu, međutim iako su bili odvojeni, danas su ipak zajedno kako bi proslavili svoju mesečnicu.

Anđelo i Anita ne skidaju osmeh sa lica jer su zajedno, a da li im je neviđena armija nešto spremila, ostaje nam da saznamo

Podsetimo, rijaliti format “Elita” počeo je 2.septembra 2023. godine i tog dana se na imanje u Šimanovcima uselilo 56 takmičara koji su krenuli u borbu za prestižnu nagradu koju je Veliki šef obezbedio za onog najboljeg. Kroz imanje u Šimanovcima i Belu kuću od samog početka prošlo je oko 73 takmičara, a posle više od deset meseci borbe, suza, smeha, druženja, svađa, uvreda krajeva i početaka velikih ljubavi, došla je i noć koju svaki takmičar Elite priželjkuje – superfinale. Veliko superfinale počelo je prošle noći u 21 čas, a nakon osam sati spektakla čiji smo svi svedoci, pobedu je odnela Kruševljanka Anita Stanojlović, dok je drugo mesto I 50.000 evra kući odnela bosanskohercegovačka starleta Aneli Ahmić.

Deset meseci unazad smo živeli, budili se, plakali i smejali se uz učesnike rijalitija “Elita”, koji su nas svojim životinim pričama, ljubavnim problemima, svađama, ali i humorom svakodnevno ostavljali bez reči, a kroz koji mesec uživaćemo u čak dva rijaliti projekta na ružičastoj televiziji – “Eliti 8” i “Farmi”.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share