Dejan spreman da POMOGNE Caru i da mu da NOVAC – spomenuo BORBU ZA STARATELJSTVO nad detetom

Filip Car i Dejan Dragojević su ponovo ušli u sukob putem medija i društvenih mreža. Car je u svojoj ispovesti koju je dao za “Premijeru-vikend specijal” ispričao da ima probleme sa Aleksandrom Nikolić i da ne viđa dete. Dejan je sada to spomenuo tokom svog odgovora na Filipove opaske da je on vehabija.

Dejan je sigurna da je Filip ljubomoran što se šuška da se David Dragojević i Maja Marinković muvaju, s obzirom na to da je ona bila sa njim u vezi. Dejan je isprozivao Filipa, a onda je ponudio da mu pozajmi novac ukoliko mu je potroban i da će mu uvek pomoći kada se nađe u nevolji.

– Lik je podbuo sav, nosi one naočare, visi mu ona kajla hirurški čelik obojena nekom socijalnom zlatnom bojom. Kako je legao sav se razlio po onom krevetu.

– Rekao sam da neću negativno da ga komentarišem jer mu se svašta desilo u životu. On treba da se fokusira na sebe, na život i sve što mu se dešava, na advokate, socijalnu službu, ne na mene. Ja trenutno njemu treba da budem najnebitniji lik koji postoji,ali očigledno sam mu jako bitan – priča Dejan, pa dodaje:

– Nije mu bilo pravo kada je video vest o Davidu i Maji da se muvaju, jer on brani svaku svoju bivšu i sa svakom opet bude. I on svaku voli! To je bipolarna situacija u mozgu. Nemoguće da svaku voliš i da te svaka povređuje. On je ljut na mene što sam bio sa onom, pa što sam bio sa Aleksandrom. Sad je ljut zbog Davida i Maje. Kaže da sam vehabija, a šta ja da mu odgovorim. Ako se obrušim na njegove mekane koščice i plave okice. On treba da nauči šta znači reč vehabija i kada se koristi. On sad živi od toga što prosi po Tiktoku, a sigurno među njima ima onih koje su srpske veroispovest i za koje je uvredljivo da kažeš da je vehabija, jer je uglavnom negativna konotacija. Treba više da se pozabavi sobom, a ne sa mnom – rekao je Dejan.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share