Njega su svi čekali!! Nećete verovati ko ulazi u “Elitu 8” – on će se useliti u Belu kuću u septembru

Rijaliti format “Elita” počeo je 2. septembra 2023. godine i tog dana se na imanje u Šimanovcima uselilo 56 takmičara koji su krenuli u borbu za prestižnu nagradu koju je Veliki šef obezbedio.

Kroz imanje u Šimanovcima i Belu kuću od samog početka prošlo je oko 73 učesnika, a posle punih deset meseci borbe, suza, smeha, druženja, krajeva i početaka velikih ljubavi, u superfinalnoj noći je za pobednicu proglašena Anita Stanojlović.

Od finala je prošlo deset dana, a već uveliko kuljaju spekulacije ko će biti novi stanari velelepnog imanja u Šimanovcima.

Pominju se mnoga imena, kako nova, tako i stara kada je u pitanju rijaliti bitisanje. Ipak, sve su jače i jače glasine da će jedan od stanovnika Bele kuće biti Zvezdan Slavnić, koji je prošle godine napravio pravu rijaliti havariju!

Kako se spekuliše o njegovom ulasku u “Elitu 8”, Zvezdan Slavnić dodatno je podstakao nagađanja objavom fotografije na kojoj se smeška dok pokazuje da su pregovori u toku. Izgleda da je zadovoljan kako sve teče, što su fanovi protumačili kao potvrdu njegovog učešća u novoj sezoni najgledanijeg rijalitija.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share