KAKAV INCIDENT na žurki u “Eliti” – petoro ljudi pokušava da rastavi pobesnele takmičare: UPROPASTILI završnu proslavu

Povodom završetka rijalitija “Elita”, održana je spektakularna žurka koja je, nažalost, bila obeležena incidentom između Žane Đorđević i Ivana Marinkovića i Jelene Marinković. Dok je Ivan davao intervju, Žana ga je napala, počela da ga štipa i jurila ga po imanju, što je izazvalo pravu pometnju. Ivan je pokušavao da se skloni, ali je situacija eskalirala do te mere da je obezbeđenje moralo da interveniše i razdvoji ih.

Ovo nije prvi put da su se Žana i Ivan sukobili. Tokom finala “Elite”, njih dvoje su takođe imali fizički obračun, što je šokiralo prisutne i gledaoce. Tada je Ivan izjavio da će prijaviti incident policiji, a izgleda da će sada opet morati da učini isto.

Žana je i večeras, ali i tokom finala optuživala bračni nparMarinković da su odglumeli i lažirali aferu kako bi dobili “pozivnicu” za učestvovanje u osmoj sezoni.

– Žana hoće da bude u kadru, nije imala kadar celu sezonu. Žena nije imal kada. Beži od mene – vikao je Ivan dok je žana kružila oko njega, gledajući ga sa ledenim osmehom. Momak iz obezbeđenja ih je razdvajao.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share