Anđela Šparavalo grca u suzama nakon izbacivanja iz “Elite”, oglasila se njena majka, evo da li su roditelji došli po nju u Šimanovce

Anđela Šparavalo, proteklih deset meseci provela je u Beloj kući, te se njeno učešće, među publikom, smatra kao jedno od najturbulentnijih do sada. Naime, ona je tokom svog učešća uplovila u homos*ksualnu vezu sa Bojanom Pavlović, koja je naletela na oštri sud njenih roditelja i najbližih, te su se tako, medijski ratovi njene porodice i njene devojke vodili mesecima.

Kako se i pisalo, Anđela je sasvim spontano uplovila u vezu sa Bojanom Pavlović, koja u samom startu nije bila ni ozvaničena kao veza, ali se to nikako nije dopalo njenoj porodici koja je odmah reagovala, tj. izrazila je bunt prema istoj. Naime, oni su na samom početku dali sve od sebe da je odvoje od Bojane, a u prilog tome govore i njihovi postupci – poseta za Novu godinu! Kada su roditelji ušli u “Elitu”, oni su žestoko ponizili Bojanu tom prilikom u nadi da će svoju ćerku, kako su oni pričali, vratiti na pravi put, što nije urodilo plodom.

Nakon toga, Anđelin brat, Đorđe, poslao joj je pismo u kom joj se direktno obratio, što je nju na trenutak potreslo i nateralo da zaplače, ali ne i da raskine vezu sa Bojanom. Pored tog saznanja, Anđela je za crnim stolom iznela detalje iz svog privatnog života, tj. života porodice, te se u više navrata njena majka oglašavala kako bi demantovala neke stvari, a krajnji rezultat bilo je pismo njenog oca koje je potpuno šokiralo naciju.

Ekipa portala Pink.rs našla se na licu mesta, te je uspela da snimi prvi susret Anđele sa svojom majkom i ocem. Anđela je sa roditeljima krenula put Aranđelovca, gde porodica Šparavalo inače i živi.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share