Ivan upitao Jelenu šta planira sa Urošem, ona mu prebacila što nije želeo dete

Uroš Rajačić i Jelena Marinković su se noćas suočili i pred Milanom Miloševićem su otkrili nove detalje njihove afere. Jelena je priznala da je sve počelo mnogo pre situacije u zatvoru i da je ona inicirala njihovu aferu kada mu je poslala čokoladicu. Nakon što su razmenjivali nežnosti u zatvoru, Jelena je slala tajne poruke Urošu, ali se nije nadala da će on tu ceduljicu sačuvati i pokazati pred svima.

Jelena je nakon suočavanja sa Urošem, prišla Ivanu Marinkoviću jer je videla da se drži za ruku, pa je posumnjala da se povredio. Rekla mu je da sa Urošem samo razgovara i da nema potrebe da pravi scene na imanju.

– Šta radiš Ivane? Ne radim ništa, samo razgovaram. Ne pravi scene i gluposti nego se smiri. Ništa ne radim. Zašto praviš scene? – rekla je Jelena Ivanu dok je on ćutao i nije želeo da razgovara sa njom.

Jelena je posle morala da se opravda Urošu zašto je komunicirala sa suprugom.

– Videla sam da je napravio nešto, drži se za ruku. Ne znam da li je izudarao ruku. Otišla sam da mu kažem da ne pravi scene, da se smiri i da samo razgovaramo – rekla je Jelena.

– Da se smiri? Napravili smo čoveku pakao od života. Ja ne znam šta bih uradio da sam u takvoj situaciji, razlupao bih i tebe i njega – rekao je Rajačić.

Jelena je potom ponovo prišla Ivanu kako bi obavili razgovor.

– Neću da te diram, neću da te komentarišem, idi svojim putem. Sramota me i da te gledam, nema potrebe sad da dolaziš. Volim te kao Boga, ali gadiš mi se – rekao je Ivan.

– Šta si uradila? Je l’ planiraš život s njim? – pitao je on.

– Ništa, napravila sam sr*nje – rekla je Jelena.

– Itetako i šta sad – pitao je Ivan.

– Ništa ću da radim, niti jedem, niti spavam – rekla je ona.

– Ja ne jedem ništa već dva dana, oka nisam sklopio. Ti spavaš. Šta si uradila – rekao je Marinković.

– Žao mi je – rekla je Jelena.

– Žao ti je k*rac, drugačije bi reagovala da ti je žao, znam te. Vidim da ovo nije sramota, ovo je laž, bar bi zaplakala – kazao je on.

– Ništa nije laž, plakala sam kad sam bila sama – kazala je Jelena.

– Drpala si se kao poslednja da ne kažem šta. Šta si ti meni uradila? Pravila si me budalom tri meseca, svog muža. Šta ste odlučili? – rekao je Marinković.

– Ništa nismo odlučili – odgovorila je Jelena.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share