Novi LJUBAVNI PAR Elite?Janjuš i Danka Grujić raskrinkani – “Jedva je čekala da on ostavi Aneli, da bi mu se približila”

Nakon što je Marko Janjušević Janjuš raskinuo sa Aneli Ahmić, iako ona nosi njegovo dete, svi su primetili da je počeo da se približava Danki Grijić. Grujićeva važi za jednu od najlepših takmičarki “Elite”, a tokom prethodnih meseci nije privlačila veliku pažnju skandalima i lošim ponašanjem u Pinkovom rijalitiju. Iz tog razloga stekla je malu, ali čvrstu bazu obožavalaca i podrške. Ipak, Janjuševo i Dankino druženje nije naišlo na blagonaklon prijem ni kod jednog dela gledalaca ni kod pojedinih ukućana.

Jedan deo smatra da Danki ne treba vezivanje za problematičnog bivšeg košarkaša za koga još uvek ne znamo pouzdano u kakvim je odnosima sa bivšom ženom Enom, a kamoli u kakvom je odnosu sa trdunom bivšom devojkom, dok drugi smatraju da bi njih dvoje bili idealan par.

Priroda odnosa novog druženja Janjuša i Danke pokrenuta je i u sinoćnoj emisiji “Pitanje gledalaca”, koju je vodio, kako smo već navikli, Milan Milošević.  Upravo je Milošević pokušao da pokrene lavinu i da izazove dankino raskrinkavanje namera sa bivšim košarkašem. On joj je pročitao pitanje jednog gledaoca.

– Da li si jedva dočelala da Janjuš ostavi Aneli da mu budeš blizu? – glasilo je pitanje.

Danka je u prvi mah bila zatečena ovim pitanjem, te se stabilizovala i vrlo pristojno i diplomatski odgovorila na spekulacije da se između nje i Janjuša rodila ljubav.

-Ja sam ovde prema svima iskrena. I sa svima sam se družila. Tako i sa Janjušem za kojeg sam uvek tu – rekla je Danka.

Detaljnije u nastavku:

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share