Ša pravo iz “Elite” ide na LEČENJE? Potpuno mu narušeno mentalno zdravlje: Želi hitno da NAPUSTI Belu kuću

Nenad Aleksić Ša, danas je doživeo još jedan nervni slom nakon što su ga ostali učesnici izglasali kao novog člana odabranih, zbog čega mora da boravi u posebnom delu imanja.

Nenad, vidno iznerviran, izleteo je iz Bele kuće i počeo da viče jer ne želi da bude odvojen od svoje devojke, Mione Jovanović.

Nenad nije mogao da obuzda svoj bes, ponavljajući da želi da ide kući. Izjavio je da mu je dosta toga i da ne želi da gubi novac, te da je odlučan da ne napusti šou bez svoje devojke. Takođe, izrazio je sumnju da su na njega bačene kletve, te je zatražio da mu se one skinu.

– Da se teram ja odavde, dosta mi je više. Rekao sam nemojte, ovo je nemoguće! Treba da razmišljam o izolaciji, to se neće desiti. Ja ću biti tamo. Pre ću da izađem, nego da gubim pare. Ne pada mi na pamet – vikao je Ša na sav glas.

– Neću bez Mione u odabrane. Bez nje ne idem nigde. Gde mene izvuče degenerik Darjan? Poslednjeg me je izvukao! Sekund jedan više neću da razmišljam da je ona bez mene, jedva sam izgurao dve nedelje – nastavljao je on.

Nenadovo ponašanje izazvalo je različite reakcije među gledaocima i javnošću. Mnogi su izrazili zabrinutost za njegovo mentalno zdravlje i podršku u teškom trenutku kroz koji prolazi u rijalitiju

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)