Đedović RASKRNIKAO LAŽI Maje Marinković – Sasuo joj SVE u lice bez dlake na jeziku, Maja dobila šamar realnosti, pa ostala U ŠOKU

Marko Đedović sasuo je nikad surovije Maji Marinković sve što misli o njoj i zamerio joj što se nakon brutalnih reči pomirila sa Miljanom Kulić, ali i najstrašnije vređala Aneli Ahmić i Aleksandru Nikolić.

– Nemaš problem, videli smo druženje, meni si na krevetu rekla da bi bila sa nama da izađemo u grad. Pričaš o zakletvama, a ti se klela u oca koji te je podigao i samo njega imaš, kanal, netačno. Ja ti pričam kako ti pričaš neke stvari, a nije sve tako. Nemaš ti mržnju prema njoj, nego ti napadaš jer je dobra fora. I meni je dobra fora da se svađate, pa zato i ćutim. Kako možeš da pričaš da ćeš sa ološima da izlaziš? – rekao je Đedović.

– Ne, ona je prema meni bila korektna i ja prema njoj dok Janjuš nije došao i ona situacija u rehabu i od tada kreće konflikt – rekla je Maja.

– Vidi, onda: “Objektivna sam, ja smem sa svakim”, posle toga ideš i moliš Miću da ti ispegla situaciju sa Miljanom, posle toga pričate jedna drugoj priče u kupatilu. Sa Slađom nisi otišla do kraja, ne biraš s kim se družiš, kada uđeš u konflikt ne ideš do kraja zato što ni tebi ne odgovara, ne odgovara ni njoj. Ja sam imao s nekim s kim sam se družio konflikt, ali se nismo onako prozivali i vređali i vikali da nas je sramota – rekao je Đedović.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

 

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)