Hitno saopštenje produkcije – Veliki šef doneo KONAČNU ODLUKU: Učesnik Elite BRUTALNO kažnjen zbog agresije, EVO o kome je reč

Veliki šef je odlučio da zategne disciplinu u Beloj kući i učesnicima “Elite” više ne toleriše njihova učestala kršenja pravila.

Iako su svesni da će snositi posledice ukoliko ne poštuju osnovna pravila, pojedini takmičari su se ipak oglušili o njih i redovno prave prestupe za koje su dobro upućeni da će biti udareni po džepu. Upravo iz tog razloga, Veliki šef je odlučio da sankcioniše jednog učesnika zbog agresivnog ponašanja.

Pravila Bele kuće predočena su svakom učesniku pre samog ulaska na imanje, a kršenje istih strogo je kažnjivo. Upravo zbog toga, Veliki šef doneo je hitnu odluku da Danijela Dujkovića Munjeza kazni oduzimanjem tromesečnog honorara zbog agresivnog ponašanja prema Urošu Staniću.

Ovaj događaj jasno pokazuje da je poštovanje pravila od izuzetne važnosti u rijalitiju “Elita”. Takmičari su dužni da se pridržavaju propisanih pravila kako bi održali red i disciplinu u okviru takmičenja.

Inače, na samom početku rijalitija “Elita” u noći kad je otvorena sezona takmičarima su jasno pročitana pravila ponašanja i stvari koje se kažnjavaju ako dođe do kršenja, što oni očigledno ne shvataju dovoljno ozbiljno, ali kad dođe kraj sezone sigurno im neće biti svejedno kad pogledaju stanje na svom bankovnom računu i vide koliko ih je koštalo ružno ponašanje i kršenje pravila.

Ovo je još jedan dokaz da je pravilo jasno za svakog od takmičara, a sankcionisanje i kršenje se ne prašta.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)