TUČA U ELITI!!! ZBOG FIZIČKOG OBRAČUNA U ELITI REAGOVALO I OBEZBEĐENJE, OVO SE DUGO NIJE VIDELO

Veliki šef je odlučio da disciplinuje takmičare u Beloj kući, i učesnicima “Elite” se više ne toleriše njihovo učestalo kršenje pravila. Iako su svesni da će snositi posledice ukoliko ne poštuju osnovna pravila, pojedini takmičari su se ipak oglušili o njih i redovno prave prestupe za koje su dobro upućeni da će biti udareni tamo gde ih najviše boli – po džepu.

Glasanje za najnaporniju osobu u Beloj kući izazvalo je žestoku svađu između Bojane Pavlović i Nemanje Gačića. Njihov sukob je eskalirao do te mere da je Veliki šef doneo odluku o kažnjavanju oboje zbog kršenja osnovnog pravila “Elite”, a to je žestok fizički obračun. Odlukom Velikog šefa, oboje će biti kažnjeni oduzimanjem tromesečnog honorara.

Njihov sukob privukao je pažnju javnosti, a situacija je postala još ozbiljnija nakon što je Veliki šef doneo odluku o kažnjavanju oboje takmičara.

Podsetimo, na samom početku rijalitija “Elita” u septembru, kad je otvorena sezona takmičarima su jasno pročitana pravila ponašanja i stvari koje se kažnjavaju ako dođe do kršenja istih, što oni očigledno ne shvataju dovoljno ozbiljno. Kada budu videli saldo na kraju sezone, sigurno im neće biti svejedno.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)