Bojana napala Anđelu nakon što joj je baka imala INFARKT – Udarila joj na porodicu: “Nemoj mene da kriviš”

Učesnice “Elite” Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović napravile su haos nakon što se saznalo da je njenoj baki loše u spoljnom svetu.

One su se posvađale jer je Bojana rekla devojci da neće da se oseća krivo zbog toga što je sa njom iskreno ušla u bilo kakav odnos.

– Vidim da si tiha i da si se distancirala od mene. Neću da dozvolim da mene kriviš zbog svega što se dešava napolju. Znam da veruješ da niko nije za našu vezu, ali to nas ne treba da zanima. Meni je samo važno da sam ja u ceo odnos ušla iskreno i neću da mi bilo ko pravi problem. Ja sam ti rekla Anđela šta imam, a ti polako vidi šta misliš da treba da radimo – rekla je Bojana, a Anđela je samo klimala glavom.

Podsetimo, Anđelina baka Zorica ima zdravstvene probleme napolju, a mnogi sumnjaju da joj se sanje pogoršalo jer je u vezi sa Bojanom.

– Imala sam infarkt, ugrađen mi je stent… Imala sam već jedan i sada drugi, otkad je Anđela ušla u “Elitu”. Treći ne bih preživela. Imala sam drugi infarkt zbog stresa, zbog svega što ona tamo radi, evo, i sad sam se uzbudila dok pričamo! Meni je mnogo žao mog deteta, ne mogu da se smirim – ispričala je baka.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)