Stigla odluka produkcije: Bela kuća zatečena pismom Velikog šefa: Janjušu je duboko neprijatno

Produkcija se uvek trudi da osmišljava zanimljiv program kako bi i elitari a i gledaoci uživali u programu televizije Pink.

Stoga je Veliki šef osmislio novi zadatak za takmičare, kako bi prodrmao atmosferu imaginarijuma u Šimanovcima.

– Draga Elito, Veliki šef ima kratko i jasno pitanje za vas. Ko je najzadvidniji učesnik u Eliti. Neka svako od vas ustane i kaže šta misli i navede tri osobe. Ne bi bilo dobro da titulu odnese neko ko nije – glasilo je pismo Velikog šefa.

Prvi koji je morao da odabere najzavidnije bio je Marko Janjušević Janjuš.

– Nisam nešto razmišljao, ali ću pokušati da odgovorim na izazov Velikog šefa. Ja ću biti iskren, mislim da je zavidan na prvom mestu, neću da stavim Luku Majčicu, al ću ga staviti na drugo mesto. On je zavidan prema meni što su sve žene provodile vreme sa mnom, a on nije mogao da bude s kim hoće. Sviđala mu se i Aneli dok sam ja bio napolju, ti bi je*ao muvu u letu. On sve dobar kao sa mnom u životu ovakve šiške nisam video. Na drugom mestu ću staviti Snežu, mislim da je zavidna na Darijana koliko je srećan i cveta u ljubavi. Mislim da ti je žao što je on jedan ponosan mladić i što se pokazao u pravom svetlu, ti si jedina žena koja u rijalitiju ima veće uvo od mene. Možda mi zavidiš što je moje malo veće od tvoga, ali tu su negde. Treća osoba je Slađa Poršelina, ja kada sam došao ovde, neki moji prijatelji su me zamolili da kažem Slađi ako može da stane sa gradnjom pošto im se objekti ne vide od njenih. Drago mi je da je ona postala investitor i da svaki novac koji zaradi ovde uloži u imperiju na Zlatiboru. Mene stvarni ne interesuje, ja sam ovo izneo kroz šalu neku, neću da ulazim u bilo koju raspravu – rekao je Janjuš.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)