Marija Kulić mora HITNO na OPERACIJU – Pogoršalo joj se zdravstveno stanje: Evo ŠTA će sa njom biti

Takmičarka “Elite” Miljana Kulić sinoć je žestoko zaratila sa Milicom Veličković i Borislavom Terzićem Terzom, a tokom sukoba razmenili su najgnusnije uvrede.

Milica i Terza su noć proveli u zatvoru, a sada se oglasila i Marija Kulić, koja je kivna na Milicu i Terzu, te otkrila da joj se pogoršalo zdravstveno stanje.

– Ja one gadosti nisam čula, pa čak ni na ulici. Još gore bih vratila Milici da sam na Miljaninom mestu, jer je uvredila jedno maloletno dete (malog Željka). Urnisala bih je, rečima, naravno, ali bih bila rigoroznija, kako prema Milici, tako i prema onom njenom Tarzanu. Neka sudi Bog i neka vraća po zasluzi, ja to mogu samo da kažem. Poludeli su jer se Miljana vratila – započela je Marija, pa nastavila:

– Skraćeni Bebica ne može da podnese, kao ni njegova Takita(Teodoraa) da se vratila, pa sad moraju da se udruže sa Milicom i Terzom, kako bi pokušali Miljanu da spuste. Miljana je ipak jak igrač, pa ciljaju gde je najslabija, a to je dete. Ko može da ostane imun na vređanje deteta? To je stoka! Ne može da ćuti, ali ono što smo Siniša i ja rekli njoj je da nikad ne vređa nikog prva. Ona prvog nikog nije uvredila. Ne aludira roditelje i decu, ona takvim uvredama vraća samo ukoliko njoj neko uvredi ono najsvetije – ističe Kulićeva.

Kako Marija kaže, stanje joj se pogoršalo zbog nagomilanog stresa.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)