Produkcija potvrdila i NJEN ULAZAK u Elitu – očekuje se da Ša večeras napravi HAOS brzo nakon početka

U Beloj kući je, sudeći po noćašnjem “Pretresu nedelje”, nikad više tenzija i sukoba – brojne tajne isplivale su na videlo, zbog čega su usledile nove rasprave učesnika “Elite”, a večeras ih očekuje znatno drugačija noć.

Učesnici “Elite” svakodnevno strepe od ulazaka novih ili pak, dobro poznatih lica milionskom auditorijumu, ali ovog utorka oni mogu da odahnu!

Naime, kako je već tradicija, nakon još jednog kultnog izdanja emisije “Amidži šou” za koju je voditelj Ognjen Amidžić spremio mnogo iznenađenja, odviće se još jedna žurka u “Eliti”.

Kako ste već navikli, za atmosferu biće zadužen i učesncima i gledaocima dobro poznati DJ Neba, međutim, to nije sve.

Veliki šef pripremio je učesnicima specijalno iznenađenje, te će pored njega za atmosferu biti zadužen i pevač Saša Lazarević Kudra, koji je najpoznatiji kafanski pevač, a mnogi kažu da od njega, nema boljeg.

Rame uz rame s Kudrom, naći će se i pevačica Ivana Turović, te ne sumnjamo da će dovesti atmosferu do usijanja.

Takođe, milioni gledalaca iščekuju da vide kako će teći odnos Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović, s obzirom na to da skoro pa svaki prethodni utorak bio je haotičan kada je reč o ovom ljubavnom paru.

Publika rijalitija je uvek uz takmičare tokom žurke, s obzirom da se oni dodatno opuste uz alkohol, pa pokažu sve ono što pokušavaju da sakriju. Ovo je prilika da se mnogi odnosi iskristališu, o čemu raspravljaju odmah sutra, tokom radio-emisije “Amnezija”, gde komentarišu sve što se dešavalo prethodne večeri, odnosno tokom žurke.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)