Nakon što je POBEGLA u Beč, Miljana se po prvi put JAVNO obratila Mariji Kulić – Evo GDE se zaputila

Lazar Čolić Zola, bivši učesnik rijalitija “Elita”, nakon diskvalifikacije iz rijalitija, otputovao je u Beč gde se zadržava već neko vreme. Međutim, njegova bivša partnerka Miljana Kulić takođe se uputila u isti grad kako bi se susrela sa njim, ali njihov sastanak nije protekao mirno.

Naime, Miljana je javno pokazala modricu na svom telu i tvrdi da ju je upravo Zola napravio. Ona je optužila Zolu da je fizički nasrnuo na nju, tvrdeći da je pokušao da je zadrži u stanu protiv njene volje. Takođe, Miljana je putem društvenih mreža optužila Zolu da koristi nedozvoljene supstance, dodatno produbljujući kontroverze oko njihovog odnosa.

Nakon brojnih skandala u Beču, Miljana je, čini se, odlučila da definitivno stavi tačku na ljubav sa Zolom, pa je objavila snimak kako odlazi na aerodrom i vraća se za Srbiju, a potom, kako je i sama najavila, ponovo ulazi u Elitu.

U videu se Miljana obraćala majci, Mariji, kojoj je poručila da ne brine.

Ona je objavila da napušta Austriju i vraća se u rodni Niš kako bi bila sa porodicom, a potom se planira vratiti u rijaliti. Takođe, potvrđeno je da će Miljana ponovo ući u rijaliti “Zadruga: Elita”, a ovo je potvrdio i njen bivši partner Zola, koji je odlučio da je blokira na Instagramu.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)