JOŠ JEDAN SMRTNI SLUČAJ+POTRESAO JANJUŠA, SAZNAO TRAGIČNE VESTI OD SUPRUGE ENE

Juče se navršavalo 40 dana kako je najmlađi brat Marka Janjuševića Janjuša, Mihajlo Janjušević, sebi tragično oduzeo život. Čitava porodica se okupila kako bi taj dan, kako i običaji nalažu, ispoštovala preminulog Mihajla. Ekipa portala bila je juče u Prijepolju, odakle smo prenosili tužan prizor koji se odvijao na pomenutom mestu, groblju.

Ipak, svima je zapalo za oko da Ena Senić, njegova bivša supruga nije prisustvovala pomenu. Ovo je pravi razlog.

Marko Janjušević Janjuš je na pitanje o tome zbog čega je Ena odsustvovala sa pomena, imao jasan i koncizan odgovor.

– Ne bih ja da pričam o bivšoj supruzi, ali eto, imala je smrtni slučaj u Crnoj Gori, ne bih da pričam previše o tome – saopštio je Janjuš kratko.

Janjuševa supruga besna na novinare

Janjuševa bivša supruga Ena Senić nikada se nije javno oglašavala po pitanju svog života, braka ili košarkaševog učešća u rijalitiju, a kada smo je pozvali nakon saznanja da je njegov mlađi brat pronađen mrtav, u želji da saznamo i plasiramo proverene informacije, Ena nije želela da govori.

– Sram vas bilo! Nemojte me zvati, pogotovo ne u ovakvoj situaciji – poručila je besno Ena, iako je naša redakcija samo radila svoj posao.

Janjušu je bivša supruga sada definitivno najveća podrška, a trebalo bi da zajedno tokom dana krenu put Prijepolja kod njegovih roditelja i srednjeg brata Borisa.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)