ASMINOV OTAC UNIŠTIO ANELI AHMIĆ SA OVOM OBJAVOM ,NIJE JE ŠTEDEO UVREDAMA;Ne interesuje mi ničije dete od kojeg se mama j***** sa Janjušem

Povodom cele situacije koja je javnosti privukla pažnju, a tiče se Asmina Durdžića i starlete Stanije Dobrojević, sada se oglasio i otac biznismena.

Sa dugim izjavama, prepunim detalja, iznosi svoje mišljenje i stavove. Komentari ukazuju na to koliko su šokantni.

U toku jučerašnjeg dana Mustafa je izjavio za Noru “jedno unuče manje-više”, a nakon toga u današnjim časovima dodao novu objavu na platformu Facebook, koja se direktno nadovezuje na prethodnu:

– Ja sam svoju decu othranio. Niko mi nije pomogao. Ne interesuje mi ničije dete od kojeg se mama j***** sa Janjušem pred očima javnosti, koja priča o meni i mojoj porodici najgore – napisao je Durdžić.

Posle ove, usledila je još jedna objava:

– Ja ih volim najviše na svetu, skoro pa podjednako. Ali Stanija, molim te, vi ne možete da izdržite pritisak javnosti…. – napisao je Mustafa.

Prisetimo se, Asmin je ćerku Noru dobio sa učesnicom “Elite” Aneli Ahmić. Kraj je ova veza doživela pošto je Asmin upoznao Staniju, koja se zbog cele situacije povukla od njega i otišla u Ameriku.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)