Anita Stanojlović IZGUBILA SAV HONORAR? Zaigrala se pa napravila KOBNU grešku

Jovana Tomić Matora čim je otvorila oči počela je da pljuje svoju još uvek zakonitu suprugu Anitu Stanojlović, zbog sukoba koje imaju, ali i njene ljubavne veze sa Anđelom Rankovićem.

Matora je sedela sa Milicom Veličković i brutalno oplela po Aniti, nazivajući je folirantom koji sve radi zarad glavne teme u rijalitiju, ali se i dotakla priče da je Stanojlovićeva zbog nje izgubila sav novac.

– Ona je rekla da je bila sa Zolom zbog rijalitija, zamisli to… Meni je to strašno. Ona ne bi bila ovde da nije tebe, a kao kaje se. Da nije bilo tebe, ne bi bilo ničega – rekla je Milica.

– Ma daj, ona pravi priču stalno. Da nije bilo Anđela ona bi mene drk*la sve vreme. Kaže meni sinoć Anđelo kako je ona izgubila sve pare zbog mene. To je takva laž, ona i ja smo se u januaru spojile, a ona je do tada imala kazne. Ja jesam ljubomorna, a ona je bila više posesivna i meni je to prijalo, upropastila me je – govorila je Matora.

– Ona je na debati rekla što je to uradila, kao ne kaje se, jer joj je sada lepo. Sve radi za kadar – zaključila je Veličkovićeva.

– Ona je ušla u vezu sa Zolom sa vrata, pa je zbog lisica bila sa Markom Markovićem, a onda se smuvala sa mnom. Ona se posvađala sa njim pa se ljubila sa mnom. Ona je nakon toga imala s*ks sa Zolom u toaletu dok je Miljana bila ispred. Ja sam preko svega toga prešla, ali ćutim mnogo toga – nastavila je da komentariše Matora.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)