MUK U EMISIJI!! JANJUŠ NAKON POMIRENJA SA MAJOM JAVNO JOJ SE ZAHVALIO OVO NIKO NIJE OČEKIVAO

U toku je emisija ”Radio Amnezija”. Marko Janjušević Janjuš otvoreno je razgovarao sa Milenom Kačavendom kako su tekli dani nakon što je sahranio svog brata i vratio u Belu kuću.

– Svi smo te raspoloženo dočekali, dok nismo znali šta se desilo. Pitala bih te kakav je tvoj emotivan status, šta se dešava sa Aneli? – upitala je Milena.

Istina je da su me svi dočekali lepo. Neke je ovo zaista pogodilo, a neko kao da sam operisao slepo crevo. Maja Marinković je nakon svega uz mene. Vidi se da joj je krivo zbog svega. Jutros je bila u Rehabu, proveli smo neko vreme zajedno. Sve što je bilo loše je iza nas, sada je totalno nebitno. Više nemamo razlog da se svađamo. Ni mimo ovoga nije imalo potrebe, ali kad se dese ove stvari čovek shvati da ne treba da se svađa. Vidi se da je iskrena. Bilo je šta je bilo sa nama. Sad kao prijatelj moram da kažem da sami ja tu za nju, mi smo prijatelji i tako će biti – kazao je Janjuš.

– Ko je te razočarao? – upitala je Milena.

– Zna se, ja sam sa tom osobom završio, precrtana je – rekao je Januš.

– Pričaš sad o Aneli. Da li možda ima šanse da možda promeniš odluku? – upitala je Milena.

– Možda za jedno tri godine. Da nisam čuo neke njene gluposti, možda bi i bilo šanse, ali sad ne. Bio sam taj koji je javno rekao da je volim, priznao sam je kao devojku, a ona je uradila stvari koje je uradila – rekao je Janjuš.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)