Jelena napala Ivana kao da je on nju prevario! Marinkovićeva napravila karambol noćas, uhvaćena, pa pokušala da se odbrani napadom

Prethodnih par dana glavna tema u Beloj kući je odnos udate Jelene Marinković i Uroša Rajačića. Jelenina drugarica, Stefani Grujić je optužila da je Marinkovićeva bila intimna sa Urošem u zatvoru i da mu je slala skrivene poruke preko nje. Uroš je noćas razgovarao sa Darkom Tanasijevićem i priznao je da je istina da su njih dvoje imali odnos u zatvoru.

Jelena je Darku negirala ovu situaciju, dok je pred zadrugarima davala neodređene odgovore jer je želela da sazna kakve priče kruže po Beloj kući. Njen suprug, Ivan Marinković, je najavio da će se razvesti ukoliko se ispostavi da su glasine koje kruže o Jeleni istinite. Jelena je sada priznala kakve probleme ima u braku sa Ivanom i šta joj smeta kod njega. Nju je razočaralo što ju je uvredio pred drugim zadrugarima.

Rano jutros, Ivan je legao u krevet da spava, a tu je već ležala i njegova supruga, koja je odmah počela da ga vređa i da se svađa…

-Je*em vam mater go*narsku – rekla je Jelena.

-Šta sam ti ja uradio? – upitao je Ivan.

-Go*no jedno, ti uživaš da si prva tema – rekla je Jelena, međutim kako nisu imali bubice, a i šaputali su da ih ostali ukućani ne bi čuli, ceo razgovor se nije mogao lepo čuti.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share